Privacy

Artikel 1. Bedrijfsgegevens

Diëtistenpraktijk Waterland, gevestigd te 1441KB te PURMEREND aan de Beemsterburgwal 18.

Artikel 2. Persoonsgegevens

Diëtistenpraktijk Waterland verwerkt persoonsgegevens van jou, omdat je gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

• Voor- en achternaam;
• Geslacht;
• Adresgegevens;
• Telefoonnummer;
• E-mailadres.

Artikel 3. Verwerkingsdoelen/ rechtmatige grondslag

De hierboven genoemde persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

• Verwerken en bezorgen van bestellingen;
• Verzenden van nieuwsbrief;
• Uitvoeren van een koopovereenkomst.

Dëtistenpraktijk Waterland verwerkt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van een overeenkomst.

Artikel 4. Bewaartermijn

Diëtistenpraktijk Waterland zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Hiervoor hanteren wij per doel de volgende bewaartermijnen:

• wettelijke grondslag: twee jaar;
• verzenden nieuwsbrief en/of aanbiedingen: twee jaar;
• telefonisch contact: twee jaar;
• informeren over wijzigingen van diensten: twee jaar.
Voor de persoonsgegevens waarvoor wettelijke bewaartermijn gelden houdt Diëtistenpraktijk Waterland zich aan de wettelijke bewaartermijnen.

Artikel 5. Delen met derden

Diëtistenpraktijk Waterland verstrekt jouw gegevens aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Mochten wij jouw gegevens om andere redenen verstrekken aan derden dan zijn wij verplicht om jou eerst toestemming te vragen. Met organisaties die jouw gegevens verwerken sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Diëtistenpraktijk Waterland blijft eindverantwoordelijk voor deze verwerking(en).

De volgende persoonsgegevens worden in ieder geval verstrekt aan derden: Naam, adres, woonplaats, e-mailadres worden doorgegeven aan koeriersdiensten zoals MyParcel en/of POST-NL, omdat die nodig zijn voor de bezorging van de bestelling.

Artikel 6. Beveiliging

Diëtistenpraktijk Waterland neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan. Deze maatregelen zijn, conform de geldende beveiligingsnormen.

Artikel 7. Rechten van betrokkenen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, aan te vullen, te verwijderen en/of bezwaar te maken. Maak hiervoor een afspraak bij Diëtistenpraktijk Waterland. Het indienen van een klacht is mogelijk bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook heb je altijd de mogelijkheid om je toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens in te trekken. Hiervoor dien je ook een afspraak met Diëtistenpraktijk Waterland te maken. Het is belangrijk dat je je kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die je wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van jou zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien.

Artikel 8. Cookies

Diëtistenpraktijk Waterland gebruikt functionele en/of technische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor het beter maken van de website.

Wij bieden cookies aan die om jou met een nieuw bezoek op onze website te herkennen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Artikel 9. Nieuwsbrief en aanbiedingen

Wil je geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen, dan kan je je afmelden in de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar info@dietistenpraktijkwaterland.nl.

Artikel 10. Wijzigingen

Diëtistenpraktijk Waterland kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

© 2010 - 2021 biamed-bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel